Από την τρέχουσα σχολική χρονιά το ΕΝΕΕΓΥΛ Λαμίας καθιερώνει τον “Μαθητή του Μήνα”. Πρόκειται για έναν ενθουσιώδη και ενδιαφέροντα τρόπο αναγνώρισης και επιβράβευσης των μαθητών και των μαθητριών μας. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θα τιμώνται για τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, τη συμμετοχή τους σε εθελοντικές δραστηριότητες και την ενεργό τους συμμετοχή στη σχολική κοινότητα. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε το αίσθημα κοινότητας, να ενθαρρύνουμε την αμοιβαία αναγνώριση και να δημιουργήσουμε ένα κλίμα ενθάρρυνσης και επιτυχίας για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

Μαθητές του μήνα Σεπτεμβρίου ανακηρύχθηκαν ο Περικλής, ο Ανδρέας και ο Δημήτρης που εργάστηκαν ομαδικά και με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού τους κατάφεραν να αποσυναρμολογήσουν ηλεκτρονικό υπολογιστή εκτός χρήσης και να χρησιμοποιήσουν εξαρτήματά του για να αναβαθμίσουν έτερο.

Μαθητές του μήνα Οκτωβρίου ανακηρύχθηκαν ο Κωνσταντίνος, για την υλοποίηση αλγορίθμου σε εξειδικευμένη εφαρμογή, και ο Βασίλης, για τη συμμετοχή του σε κοινωνικές δράσεις και την εξέλιξή του στο κομμάτι της κοινωνικοποίησης.